A szavazás szünetel  


Helyi hirek | Eseménynaptár | Egyház | Sport
Kultúra | Oktatás | Felhívások | Helyi újság

LEADER 2020 -Rendezvénysátor és eszközök beszerzése Varsádon

Tamási és Térsége LEADER Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-83-7-20 kódszámú, Tamási és Térsége LEADER Egyesület - Helyi érték és szolgáltatás fejlesztése 2020 című felhívás keretében támogatást nyert Varsád Község Önkormányzata, hogy eszközbeszerzést valósíthasson meg, amelyekkel a község közösségi életnek, kulturális rendezvényeinek színvonalát emelhetnénk.


 

a)           a Kedvezményezett neve:

Varsád Község Önkormányzata

 

b) pályázati felhívás neve, kódszáma:

Tamási és Térsége LEADER Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-83-7-20 kódszámú, Tamási és Térsége LEADER Egyesület - Helyi érték és szolgáltatás fejlesztése 2020 című felhívás

 

c) a projekt címe, azonosító száma:

Rendezvénysátor és eszközök beszerzése Varsádon c., 3123394894 azonosítószám

 

d) a szerződött támogatás összege: 3 436 763 Ft

 

e) a támogatás mértéke (%-ban): 90%

 

f) a projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt keretében Varsád Község Önkormányzata eszközbeszerzést valósítana meg, amelyekkel a község közösségi életnek, kulturális rendezvényeinek színvonalát emelhetné. A beszerzésre kerülő eszközök lehetővé tennék, hogy a település saját eszköz állományával biztostani tudja az önkormányzati rendezvények megfelelő körülményeit, ezért a pályázat segítségével rendezvény sátrat, viharbiztosító szettet, pingpongasztalt, asztali focit, kamerát és fényképezőgépet szereznénk be. A beszerzések hozzájárulnának ahhoz, hogy a településen elérhető szolgáltatások minősége javuljon, a rendezvények kulturált környezetben, megfelelő infrastruktúra mellett valósuljanak meg. A projekt keretében a következő eszközök kerülnek beszerzésre: 2 db rendezvénysátor, 2 db viharbiztosító szett, 1 db pingpongasztal, 1 db asztali foci, és 1 db fényképezőgép.

 

g) a projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.01.30

 
Felhasználónév:
Jelszó: