A szavazás szünetel











  


Helyi hirek | Eseménynaptár | Egyház | Sport
Kultúra | Oktatás | Felhívások | Helyi újság

Magánügyek Varsádon

2005-06-18


Vislóczkiné Lovász Katalin az idősek támogatója

Vislóczkiné Lovász Katalin az idősek támogatója, Szekszárdon végzett az egészségügyi szakközépiskolában. Házigon-dozóként látogatja a betegeket, időseket. Segít nekik környezetük rendben tartásában, akit kell, orvoshoz kísér, másnak gyógyszert írat fel, ki is váltja, házhoz viszi. Gondozottjai huszonegyen vannak, de mindenkinek segít, aki kéri. A szabad ideje a családé. A legidősebb lányuk húsz, a következő tizenhét, a kisfiuk hatéves.

Bognár Ferencné nem mond le a színházról

Bognár Ferencné a Rudolf majorban dolgozik a családjával. A fia gépész, a férje mezőgazdász. Több mint kétezer birkát tenyésztenek. A bárányokat Olaszországba exportálják. Négy alkalmazottjuk van, még két állami gazdasági lakásban laknak. Két lányuk is kijár a majorba segíteni. Mintegy 300 hektáron gazdálkodnak, a takarmányt megtermelik az állatoknak. Szekszárdon van lakásuk, s egy dologból nem engednek: színházbérletük van a Babitsban.

Dörmer Csaba kisebbségi képviselő íjászkodik

Dörmer Csaba Béla a német kisebbségi önkormányzat elnöke. Terveik közt szerepel tájház kialakítása. Megüresedett egy kétszáz éves parasztház, benne sok eredeti berendezéssel. Az ifjúsági klubon belül működik a tíztagú íjász-csapat, amelynek vezetője. A kezdőknek szükséges szerszám több mint húszezer forintba kerül. Az első íjakat a szponzoruk, a Czikkhalas Kft. vásárolta meg számukra. Járnak versenyekre és a környező településeken tartanak bemutatókat.

Raczkó Árpád, a falu jegyzője segíteni akar

Raczkó Árpád 1996-ban végezte el az államigazgatási főiskolát, 1998 óta Gyönk és Varsád körjegyzője. A jegyzői munkakörben a legfontosabbnak azt tartja, hogy segítőkészen álljon hozzá a polgárok problémáihoz. Tavaly augusztus huszadikán költöztek Varsádra feleségével. Szeretnek itt élni, mert kedvesek, nyitottak az emberek. Januárban született Anna nevű kislányuk. Munka után a ház körül tevékenykednek, kertészkednek, ő maga a füvet nyírja.



Felhasználónév:
Jelszó: