A szavazás szünetel  


Helyi hirek | Eseménynaptár | Egyház | Sport
Kultúra | Oktatás | Felhívások | Helyi újság

Vendégkönyv
Oldalanként
Sz+C Stúdió Kft 2019.06.19 14:59:37
Kedves Polgármester Asszony, gratulálok a helyi óvodával kapcsolatos fejlesztéseikhez, melyet a Tolnai Népújságban olvastam. Szívesen állunk rendelkezésükre építőipari kivitelezés, építőanyagok értékesítése témában, forduljanak hozzánk bizalommal. Üdv. Vecsei Kriszta, marketing vezető,Sz+C Stúdió Kft., Szekszárd, Tarstay u.30.
Gebhardt János 2017.05.28 21:25:15
Kedves varsádiak !

Köszönjük az elszármazottaknak rendezett ünnepség nagyszerű megszervezését,mely az összetartozásunk érzését erősíti,és közös gyökereinkre emlékeztet. Megható volt átélni a közös szándék és áldozatvállalás érvényesülését,reménykedünk,hogy a sok felemelő pillanatot újra átélhetjük a következő alkalmak során.
Gebhardt Jánosné,Müller Zsuzsanna 2016.12.13 08:16:43
Nagyon sokszor gondolok Varsádra , honvággyal és lelkem tele meleg érzésekkel.Kívánom,hogy mindannyian boldogságban ünnepeljék meg Karácsonyt. Minden nap imádkozom szeretett földijeimért.

Zsuzsa néni
Szakály Mónika 2014.01.19 18:49:17
Nagyon szép a falu és sok sikert tóvábra is a fejlesztéshez
kálmán margit 2013.05.27 08:38:40
tisztelt polgármester asszony egykéréssel fordulok hozzád mivel hogy hosszabb ideig 22800 ft bol éltunk igy elég sok tartozésom van a legnagyobb gondunk az hogy a kissebik lányunk bettina junius 14 én ballag jo lenne kapnánk egy rendkivulisegélyt megértésedet koszőnjuk
Huba Jánosné 2013.03.25 16:06:40
Kedves Varsádiak!
Huba Jánosné vagyok Szekszárdról. Gyönkön születtem még 1926-ban. Apámat sokan még ma is ismerik névről: Brisztella Rezső
A férjem pedig varsáfon született:Heidt János.Nem vagyok ugyan nagy internetes szakértő,de megtapasztaltam a világháló hasznát is a személyes életemben. A fiam pl. heti szinten online rendeli számomra az ebédet a www.etelfutar.hu cégnél. Laci bácsi mesterszakács áll a konyha mögött és nagyon ízletes ételeket kapok.
A lakásból nem mozdulok ki,azért a fiam és a menyem intézi a bevásárlásokat is. Nekik sokat segít,ha nem kell miattam rendszeresen sorban állniuk a Tescoban,hanem a létfontosságú termékeket is (ásványvíz,cukor,tea,wc-papír,mosószerek stb.) egy web-áruházban tudjuk megrendelni számomra.
Ezért regisztráltam én is a diszkont web-áruházba,hogy a jövőben alapvető termékeket diszkont áron kapjak meg és mindezt házhoz szállítják. Szerintem ez a lehetőség más nyugdíjasokat is érdekelhet. Ezért figyelmükbe ajánlom a honlapomat:
www.hubajanosne.blogspot.hu
Kívánok Önöknek jó egészséget és hosszú életet!
Kérem, továbbítsák ezt a lehetőséget nyugdíjas clubok felé is!
Üdvözlettel!
özv. Huba Jánosné
Szekszárd


Kiss József 2011.02.07 13:26:00
Kedves Mariann,
hallom, hogy mennek a szennyvizelvezetési munkálatok Varsádon.
Tudod,hogy én nagyon szeretem a nehéz sorsra jutott evangélikus templomot és sajnálom, hogy ott megy tönkre a nagyon vizes terepen, holott az valamikor elég magasan állt. Javaslat, de ne vedd tolakodásnak vagy okoskodásnak. A Lovasi Imre bácsi is többször mondta, hogy kellene egy áteresztö az ut alatt, ami a templom oldaláról elvinné a vizeket a tulsó oldalra és akkor talán valamennyivel tudna a terep ott szárazabb lenni. Ha most ott a gépek dolgoznak, akkor talán ezt meg tudnátok velük oldani, mert hátha segítene a templom nedvesedése, nagyfokú romlása ellen. Gondoljátok meg, hátha most lenne erre esélyetek, mivel ott dolgoznak a gépek.
Jelezd vissza, hogy mit gondoltok az ötletröl.
Üdvözlettel
Kiss József
Fillér Jánosné 2010.07.29 22:09:03
Kedves Mariann !
Köszönöm a választ, és nagyon sajnálom, hogy így történt !
A tájházban még nem jártam, de a galériát megnéztem. Nagyon szép, és ha lesz rá lehetőségem megnézem. Elég sokszor járok a " haza" felé, remélem egyszer sikerül oda is eljutni.
Szeretettel üdvözlöm : Szőts Teri
Andrási Zoltánné 2010.07.20 08:25:07
Kedves Terike!
Sajnálattal kell tájékoztatnom, hogy a könyv fordítása elakadt. Egyrészt, mert akitől kölcsön kaptuk visszakérte, másrészt az anyagi helyzetünk nem tette lehetővé, hogy megfizessünk valakit a fordításra. Helytörténeti anyagokat próbálunk gyűjteni és amit lehet itt a honlapon közzé is teszünk, valamint a Tájházban hozzáférhetőek. Nem tudom járt-e már a Tájházban. Ha nem szívesen látjuk!
Üdvözlettel: Andrásiné Mariann
Fillér Jánosné 2010.07.19 21:47:54
Tiszteletem ! Még egy év elmúltával is érdeklődve várom a választ a varsádi könyv ügyében !
Köszönettel : Fillérné Szőts Teri
Felhasználónév:
Jelszó: