A szavazás szünetel  


Helyi hirek | Eseménynaptár | Egyház | Sport
Kultúra | Oktatás | Felhívások | Helyi újság

Óvoda és Művelődési Ház külső rekonstrukciója, energetikai korszerűsítése 1778579475 azonosító számú pályázat

Az ”Óvoda és Művelődési Ház külső rekonstrukciója, energetikai korszerűsítése” című, 1778579475 azonosító számú pályázat keretében végzett beruházás folyamatosan, az előzetes terveknek megfelelően halad.


 

A projekt keretében megtörténtek a szükséges beszerzések, lezajlott a kivitelező kiválasztását célzó közbeszerzési eljárás is.

 

A több mint 100 éves épülethez kapcsolódó kivitelezési munkálatokat a Topa és Társa Építési Kft. (Adószám: 13048918-2-17, székhely:                7090 Tamási, Dózsa u. 100.) látja el. Az építési munkálatok felügyeletét Szabó Antal a felelős műszaki ellenőr végzi, aki figyelemmel kíséri a kivitelezést, hogy minden a jogszabályoknak és az elvárásoknak megfelelően valósuljon meg. Minden projektrészt vevő folyamatosan végzi a munkáját.

 

Ahogy azt a lakosság már tapasztalhatta a kivitelező felvonult a helyszínre, és elkezdte a munkák végzését. Az építési munkálatok közül már az épület födémszigetelése és az ingatlanon történő térkövezési munkálatok elkészültek.

 

A jó ütemű megvalósításnak köszönhetően a település lakói már ez év szeptemberében élvezhetik a beruházás előnyeit, hiszen a faluközpont jelentősen megszépül, és az Önkormányzat is kedvezőbb energetikai tulajdonságokkal bíró épületet üzemeltethet.

 

 2018. január 26.

 
Felhasználónév:
Jelszó: