A szavazás szünetel











  


Helyi hirek | Eseménynaptár | Egyház | Sport
Kultúra | Oktatás | Felhívások | Helyi újság

Óvoda és Művelődési Ház külső rekonstrukciója, energetikai korszerűsítése - 1778579475 azonosító számú pályázat

Varsád Község Önkormányzata örömmel értesíti a település lakosságát, hogy az ”Óvoda és Művelődési Ház külső rekonstrukciója, energetikai korszerűsítése” című, 1778579475 azonosító számú pályázat keretében megvalósuló beruházás befejeződött.


A projekt keretében történt kivitelezési munkálatok az előzetes terveknek megfelelően, határidőre befejeződtek, és így a faluközpontban lévő Óvoda és Művelődési Ház épülete és környezete megújult, megszépült. A beruházás révén felújításon átesett épület nem csak a településképet javítja, hanem a környezettudatosabb üzemeltetést is lehetővé teszi az Önkormányzat számára. Hiszen korszerű szigetelést is kapott falazat és födém a felújítás során, amely az Óvoda és Művelődési Ház látogatóinak komfortosabb környezetet biztosít, és nem utolsó sorban energiahatékonyabb, költségtakarékosabb működést tesz lehetővé.

Andrási Zoltánné, polgármester kifejezte reményét, hogy a település lakói örömmel és megelégedéssel fogadják majd, hogy Varsádon újabb fejlesztés valósulhatott meg, ráadásul olyan épületfejlesztés, amelynek egyik fő haszonélvezői a varsádi kisgyermekek.

 A projekt a Magyar Állam és az Európai Unió jóvoltából, a  Vidékfejlesztési Operatív Program „Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés” című, VP6-7.2.1-7.4.1.1-16 kódszámú pályázati konstrukció keretében valósult meg. Az elnyert, vissza nem térítendő támogatási összeg: 28 957 527 Ft, míg a teljes beruházás a tervek szerint bruttó 33 616 513 Ft lesz, melyből a projekt keretében 30 481 620 Ft elszámolható. (A támogatási intenzitás 95%.)

 

Varsád, 2018. szeptember 20.




Felhasználónév:
Jelszó: